Main » 2011 » Septembrie » 01
 
  CS Energia Rovinari a fost înfrântă cu sscorul de 78-80, pe teren propriu, în faţa celor de la SCM Craiova, chiar în meciul de prezentare al lotului cu care gorjenii vor aborda noul sezon. Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănaşu, a declarat pentru site-ul csenergia.ro că nu este deloc supărat pe rezultat având în vedere că scopul partidei a fost unul de verificare a lotului şi de punere la probă a schemelor tactice. Totuşi, Cumpănaşu e de părere că echipa Energiei a arătat o altă faţă, mai bună, la turneul amical de la Sibiu: Nu sunt supărat pentru această înfrângere. Sunt meciuri făcute pentru a închega relaţiile de joc, pentru a găsi cele mai bune formule şi pentru a repeta schemele de joc, pe care trebuie mai apoi să le aplice în meciurile oficiale din campionat. Sunt un pic dezamăgit de modu ... Detalii... »
Views: 555 | Added by: CaeN | Date: 2011-09-01 | Comments (0)


Energia Rovinari a disputat în cursul zilei de ieri un meci de pregătire în fața echipei SCM Craiova, partida fiind însă adjudecată de oaspeți cu scorul de 80-78. Autor a 20 de puncte, 2 pase decisive și o recuperare, Brandon Fields a declarat că în ciuda acestor înfrângeri acumultae de formația sa, gruparea gorjană are șanse reale de-a accede în play-off în această ediție de campionat.



A ruinat aceasta înfrângere prezentarea echipei?

Nu cred că meciul pe care l-am pierdut în fața Craiovei a stricat prezentarea echipei pentru că astfel de lucruri se mai întâmplă și până la urmă a fost un meci amical. Dacă aş fi reușit să marchez acea aruncarea de trei puncte din ultima secundă aş fi fost un erou, dar nu asta contează. În meciuri de pregătire ca acestea trebuie să ne descoperim punctele forte ş ... Detalii... »
Views: 554 | Added by: CaeN | Date: 2011-09-01 | Comments (0)



În cel de-al patrulea amical disputat în această vară, Energia Rovinari a fost răpusă de SCM Craiova la o diferență de numai 2 puncte, scor 78-80. Aceasta înfrângere a constituit de altfel și prima victorie a echipei din Bănie pe teren gorjan și totodata cea de-a doua reușită a elevilor lui Andelko Mandic în istoria confruntărilor celor două formații.

La finalul partidei, președintele secției de baschet, Dan Cumpănșu a vorbit despre eșecul suferit de gruparea târgujiană, afirmând că primul contact cu publicul și de asemenea prezența celor cinci jucători noi în lot au reprezentat posibili factori ce au pus presiune pe jocul echipei.



Ce impresie v-a lăsat meciul de astăzi?

Nu sunt supărat de înfrângerea în fața Craiovei, în primul rând pentru că aceste meciuri sunt meciuri făcute pentru a închega relații de joc, pentru a găsi formule și pentru a repeta schem ... Detalii... »
Views: 527 | Added by: CaeN | Date: 2011-09-01 | Comments (0)


Brandon Fields, jucător Energia Rovinari: "Nu cred că meciul pe care l-am pierdut în această seară a stricat prezentarea echipei, căci asemenea lucruri se mai întâmplă, iar meciul a fost unul amical. Dacă aş fi marcat acea aruncare de trei puncte din ultima secundă aş fi fost un erou, dar nu asta contează. În asemenea partide de pregătire trebuie să ne descoperim punctele forte şi cele slabe şi, din păcate, azi am avut mai multe puncte slabe şi anume jocul defensiv, recuperările şi mingile pierdute. Suntem la început şi trebuie să punem la punct relaţiile de joc dintre noi, dar cred că suntem pregătiţi pentru campionat şi pentru a intra în play-off. Avem un antrenor şi jucători foarte buni, niciunuia dintre noi plăcându-i să piardă. Vom munci mai mult la antrenamente, vom trage mai mult de noi şi echipa va arăta mai bine. Chiar dacă nu a ... Detalii... »
Views: 551 | Added by: CaeN | Date: 2011-09-01 | Comments (0)


Energia şi-a prezentat lotul în prezenţa a aproape 700 de iubitori ai baschetului, dar sărbătoarea afost stricată de oaspeţii de la Craiova, SCM U Craiova profitând de lipsa de omogenitate a echipei gorjene impunându-se cu scorul de 80-78 (17-17, 17-15, 20-19, 24-29).

Meciul a fost echilibrat, asta deşi craiovenii, după ce au fost conduşi cu 2-0, au avut un parţial de 10-0 care i-a adus la un avans substanţial după primele cinci minute de joc. Energia s-a apropiat pas cu pas şi finalul primului sfert găsea cele două echipe la egalitate pe tabelă. Începutul sfertului doi a aparţinut din nou oaspeţilor, dar trupa lui Slobodan Nikolic a apăsat pe acceleraţie şi a intrat la cabine cu un avantaj minim, scor 34-32. Oluic a reuţit performanţa de a aduna cinci greşeli personale în doar opt minute jucate, aşa că part ... Detalii... »
Views: 527 | Added by: CaeN | Date: 2011-09-01 | Comments (0)

Views: 592 | Added by: ultras_vs3 | Date: 2011-09-01 | Comments (0)

Miercuri, 31 august, Energia Rovinari şi-a prezentat oficial lotul în cadrul unui meci amical disputat în prezenţa celor de la SCM U Craiova , partidă adjudecată de oaspeţi cu scorul de 80-78 . 
Dacă după zece minute de joc, tabela arăta scorul egal 17-17 , următoarele două sferturi au fost câştigate de Energia, care aintrat în ultimul sfert al meciului având un avantaj de trei puncte, scor 54-51 . Elevii lui Andjelko Mandic au gestionat maibine însă finalul acestei partide, stricând seara care trebuia să îiapropie pe fanii Energiei de favoriţii lor. 
Principalii marcatori pentruEnergia Rovinari : D.Steffel(28 puncte, 17 recuperări, 2 pase decisive), B.Fields(20 puncte, 1 recuperare, 2 pase decisive), S.Nikolic(12 puncte, 3 recuperări), R.Giles(11 puncte, 2 pase decisive). 
Principalii marcatori pentruSCM U Craiova :Tomic(18 puncte, 3 ... Detalii... »
Views: 558 | Added by: xander | Date: 2011-09-01 | Comments (6)

Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  Septembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Parteneri
DA BASCHET