Main » 2011 » Septembrie » 1 » Dan Cumpănașu:” Sunt dezamăgit de modul în care s-a apărat echipa”
6:03 PM
Dan Cumpănașu:” Sunt dezamăgit de modul în care s-a apărat echipa”


În cel de-al patrulea amical disputat în această vară, Energia Rovinari a fost răpusă de SCM Craiova la o diferență de numai 2 puncte, scor 78-80. Aceasta înfrângere a constituit de altfel și prima victorie a echipei din Bănie pe teren gorjan și totodata cea de-a doua reușită a elevilor lui Andelko Mandic în istoria confruntărilor celor două formații.

La finalul partidei, președintele secției de baschet, Dan Cumpănșu a vorbit despre eșecul suferit de gruparea târgujiană, afirmând că primul contact cu publicul și de asemenea prezența celor cinci jucători noi în lot au reprezentat posibili factori ce au pus presiune pe jocul echipei.



Ce impresie v-a lăsat meciul de astăzi?

Nu sunt supărat de înfrângerea în fața Craiovei, în primul rând pentru că aceste meciuri sunt meciuri făcute pentru a închega relații de joc, pentru a găsi formule și pentru a repeta scheme de joc pe care sigur o să trebuiască să fie perfecționate. Sunt dezămăgit într-o oarecare măsură de modul în care echipa s-a apărat, nu neapărat de rezultat.

După această înfrângere, credeți că Energia va avea un start mai slab?

Nu, pentru este timp destul să pregătească antrenorul ce mai are de pregătit. Sunt convins că echipa va arăta mult mai bine până la startul sezonului. Nu vreau să caut circumstanțe atenuante, dar pot să spun că la Sibiu echipa a jucat mult mai bine decât în fața Craiovei. S-ar putea ca și primul contact cu publicul, cinci jucători noi veniți în lot să fi pus presiune pe jocul lor, dar eu nu am nici ce a mai mică emoție.

Ce obiectiv vă propuneți să atingeți cu această echipă?

Este o întrebare la care nu pot da un răspuns acum, orcine care ar fi în locul meu nu poate da un răspuns. Mi-aș dori să fim în primii opt, pot să garantez că nu vom fi mai jos de locul ocupat sezonul trecut, având în vedre faptul că și banii cheltuiți sunt mai puțini ca anul trecut.

Având în vedere eșecul de ieri, cum credeți că va arăta partida de mâine de la Craiova?

Probabil va avea alt aspect, probabil vom prinde o zi mai bună, antrenamentele de azi se vor axa mai mult pe apărare și va fi un meci total diferit. Două meciuri nu pot semăna unul cu altul.

V-ați așteptați la mai multă dăruire, ambiție pe teren din partea jucatorilor în meciul de ieri?

Eu nu știu ce le-a cerut antrenorul să joace. A fost un meci fără prea mulți nervi, dar un meci de pregătire, iar într-un astfel de meci se caută soluții, variante și se exersează jocul.
Views: 530 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  Septembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Parteneri
DA BASCHET