Main » 2011 » Septembrie » 5 » Viorel Mocanu: ”Încă avem probleme”
3:00 PM
Viorel Mocanu: ”Încă avem probleme”

Cu doar două victorii în 5 partide de verificare, Energia Rovinari va mai disputa încă 3 meciuri amicale pâna la debutul stagiunii 2011/2012. În urma celei de-a doua reușite înregistrate de gruparea târgujiană pe terenul echipei din Bănie, căpitanul oaspeților, Viorel Mocanu a vorbit atât despre victoria purtată de el și coechipeirii săi, cât și despre alte aspecte legate de noua componență a lotului.



Cum a fost meciul retur în compania echipei SCM Craiovei față de cel jucat acasă?

Miercuri am jucat noi foarte prost, nu știu de ce. Poate au fost emoțiile debutului în fața propriilor suporteri, poate a fost lipsa omogenității între noi, relații de joc mai proaste, dar de la meci la meci suntem mai buni. În fața Craiovei am câștigat vineri, însă nu asta e ceea ce contează cu adevărat. Mai important pentru noi este că ne-am apărat mai bine, important este că noii veniți încep ușor, ușor să se încadreze în jocul cerut de antrenor. Pe mine acestea sunt lucrurile care mă bucură. Sper să fim din ce în ce mai buni, de la meci, la meci.

S-au observat îmbunătățiri în jocul echipei?

Încă mai avem probleme. Am jucat 5 meciuri iar cel de acasă, de la prezentarea echipei a fost cel mai slab. Eu unul nu îl consider un accident, nu neapărat ca scor, cât ca evoluție per ansamblu a echipei noastre. Nu mă pot raporta însă nu mai la un meci pierdut acasă. Mai avem mult de muncă. O să mai disputăm câteva meciuri amicale până la partida cu Asesoft Ploiești și sper să fim puși la punct la ora meciului oficial.Nu mizăm pe victorie în meciurile amicale. Dacă s-ar fi întâmplat asta, la meciul de acasă, antrenorul ar fi schimbat jucători, sisteme. El a urmărit anumite relații între jucători și anumite situații, nu scorul.

Se simte lipsa foștilor jucători ai Energiei precum Rafal Biugus, Porter Troupe, Louis Darby sau Silviu Lupusavei?

Mie unul mi-e dor de jucătorii care au plecat de la echipă și nu zic neapărat ca și coechipieri ci și ca prieteni, dar asta e viața de jucător. Trebuie să ne vedem de drum înainte. Sper că cei noi să se integreze cât mai repede și cât mai bine, pentru că toți cinci sunt jucători de valoare.
Views: 1189 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  Septembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Parteneri
DA BASCHET