Main » 2011 » Septembrie » 9 » Slobodan Nikolic: ”Îmi fac probleme în privinţa ofensivei
2:42 PM
Slobodan Nikolic: ”Îmi fac probleme în privinţa ofensivei

Antrenorul Slobodan Nikolic a vorbit pentru site-ul local sportingroj.ro despre înfrângerea administrată echipei sale de BCM Piteşti cu scorul de 73-66, delcârandu-se de această dată îngrijorat de jocul elevilor săi pe faza de atac .

Nu-mi fac probleme cu apărarea. Sezonul trecut aveam doi jucători care ştiau să se apere, Darby şi Stefan. Unul a plecat, altul a rămas. Îmi fac probleme în privinţa ofensivei pentru că jucătorii nu se simt pe teren. Gilles a jucat 17 minute la Piteşti şi nu a marcat nici un punct, a jucat cu frică să nu rateze. S-a temut că nu mai primeşte pase dacă nu marchează, că va fi scos din joc.

Acesta a ţinut să adauge faptul că jocul echipei sale de la Piteşti nu s-a desfăşurat tocmai în condiţii optime, de vină fiind arbitrajul "catastrofal".

Arbitrajul a fost catastrofal. Cel puţin 10 puncte ne-au mâncat arbitrii. Cât timp am fost în avantaj au oprit timpul, când a trecut Piteştiul în avantaj au lăsat timpul să curgă.

Tehcianul sârb a amintit şi de elevul sau, David Steffel, afirmând că în ciuda prestaţiei sale mediocre, acesta a reuşit să aducă un aport semnificativ în ceea ce priveşte punctele marcate de gruparea gorjană.

Steffel nu a jucat nimic la Piteşti, nu a primit mingi, dar a avut 16 puncte la final. Cine s-a uitat la meci ar fi putut să spună că nu a ajutat deloc echipa, dar văzând apoi câte puncte a marcat îşi poate schimba părerea. E important ca un jucător să înscrie şi atunci când nu joacă la capacitate maximă.

Cum noul sosit, Adrian Guţoaia este solicitat în această perioadă de studiile sale, Nikolic se teme de o eventuală evoluţie slaba a acestuia în următoarele partide.

E o problemă şi cu Guţoaia care în septembrie are examene la facultate şi va lipsi de la antrenamente. După meciul de la Craiova a plecat să-şi dea examenele şi a revenit înaintea partidei de la Piteşti.

Cerându-i-se să compare echipa de anul trecut cu cea de anul acesta, dar şi pe unul dintre mezinii formaţiei, Adrian Guţoaia cu fostul component, Andrei Căpuşan, acesta a răspuns:

Echipa are potenţial, dar trebuie privite lucrurile şi altfel. Bugetul e cu 30% mai mic faţă de sezonul trecut. Asta e realitatea Cat despre o eventuala comparaţia între Guţoaia şi Căpuşan, aceasta nu este posibila. Căpuşan este un jucător foarte bun, experimentat, care joacă poziţiile 3 şi 4, în vreme ce Guţoaia este şi el un jucător bun, cu un potenţial bun de a mai creşte, dar care joacă pe poziţiile 2 şi 3.
Views: 1368 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  Septembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Parteneri
DA BASCHET