Main » 2011 » August » 29 » Viorel Mocanu: „Sunt convins că şi Kabengele şi Guţoaia ne vor ajuta foarte mult anul acesta”
1:42 PM
Viorel Mocanu: „Sunt convins că şi Kabengele şi Guţoaia ne vor ajuta foarte mult anul acesta”

Jucător cu multă experienţă în spate, Viorel Mocanu, extrema de forţă a celor de la CS Energia Rovinari ştie cum este viaţa de baschetbalist. Aşadar, jucătorul gorjenilor speră ca locurile lăsate libere de Darby şi Troupe să fie umplute după aşteptări de noii americani ai Energiei. De asemenea, Mocanu s-a declarat mulţumit de românii aduşi la echipă în această vară şi speră ca echipa din Târgu Jiu să fie cât mai solidă până la primul meci oficial pe care îl vor disputa în compania vicecampionilor de la Ploieşti.





Darby şi Troupe au părăsit echipa. Va fi greu de umplut locul lăsat de ei având în vedere ce au însemnat cei doi pentru echipă şi pentru fani?

Piaţa e plină de jucători, sperăm ca Giles şi Fields să fie ceea ce ne trebuie, până la urmă aceasta este treaba antrenorului. Ne pare rău că au plecat, dar indiferent de numele lui cred că niciun jucător în viaţa unei echipe nu e de neînlocuit, asta e soarta jucătorilor.



Cum ai comenta transferurile lui Adi Guţoaia şi Brice Kabengele?

Sunt două transferuri foarte bune pentru noi, sunt oameni capabili să joace şi care ne ajută foarte mult în rotaţia echipei. Pe mine mă bucură foarte mult. Brice a mai jucat la Sibiu, la mai multe echipe, Adrian a jucat la Steaua şi Asesoft, e tânăr, munceşte şi are o atitudine pozitiva. Sunt convins că şi Kabengele şi Guţoaia ne vor ajuta foarte mult anul acesta.



Curând veţi da piept cu CSU Ploieşti. Cum ţi se pare echipa lor faţă de cea de anul trecut?

Nu sunt în măsură să comentez transferurile făcute de alte echipe, mai bine ar fi să ne uităm doar în ograda noastră şi sper că până la ora meciului de la Ploieşti să ne punem mai bine pe picioare, să ne omogenizăm mai bine.



Cu ce şanse ai spune că plecaţi în partida cu vicecampioana?

Nu am să fiu exagerat de optimist, dar nici pesimist şi am să spun că noi trebuie să ne jucăm şansa. Nu pot spune nici că suntem mai buni sau mai slabi decât ei. Noi ne-am propus anul acesta să ne vedem de treaba noastră şi să ne preocupe mai puţin ce se întâmplă la echipele altora.
Views: 499 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Parteneri
DA BASCHET