Main » 2011 » August » 28 » Slobodan Nikolic: ”Sunt foarte satisfăcut de echipă la momentul acesta”
9:43 AM
Slobodan Nikolic: ”Sunt foarte satisfăcut de echipă la momentul acesta”

Aflată la cel de-al doilea meci amical din presezon, de aceasta dată în compania celor de la CSM Bucureşti, echipa Energiei Rovinari a reuşit ieri să se impună cu scorul de 78-72. În finalul partidei, Total Baschet a stat de vorba cu tehnicianul sârb al gorjenilor, Slobodan Nikolic, aceste arătându-se satisfăcut de evoluţia echipei sale. De asemenea el a ţinut să precizeze faptul că echipa sa a făcut un salt pe percursul celor două zile ale competiţiei, jocul acestei îmbunătăţindu-se în cel de-al doilea meci.

Cu ce v-a suprins meciul împotriva adevrsarilor din Capitală?

Cred că în aceste momente nu este important scorul, însă impotriva CSM-ului am avut de partea noastră fanii din Tg-Jiu care au venit să ne susţină. Acest lucru ne-a determinat să jucăm mult mai bine.



S-a observat vreo diferenţă între jocul echipei de vineri şi cel pe care l-a practicat împortiva echipei bucureşstene?

Vineri, ne-am aflat la primul meci după toată această perioadă de pregătire, meci în care am jucat cu o echipa proponderent nouă. Împotriva CSM-ului cred că am jucat ceva mai bine, având în vedere că l-am avut şi pe Adrian Guţoaia în joc. Ceea ce este important în momentul de faţă, este că mai avem la dispozitie timp să ne pregătim pentru încpeutul sezonului şi de asemenea să ne punem la punct defensiva, pentru că în aceste meciuri nu a mers prea bine, fapt pentru care vom încerca să îi schimbăm sistemul.



Care este părerea dumneavoastră depsre echipa până în prezent?

Sunt foarte satisfăcut de echipa la momentul acesta. Cred că această echipă chiar are puterea de face un sezon bun, luând în considerare faptul că la Tg-Jiu avem un public, ce sunt sigur că ne va susţine şi lăsând la o parte bugetul care, faţă de anul trecut, este cu 30 de procente mai scăzut.



Există o oarecare diferenţă între jocul echipei de acum şi cel al echipei din sezonul competiţional precedent?

Anul acesta avem în lot jucători tineri precum Guţoaia, Fields, Giles. Anul trecut, în echipa se regăseau şi Porter Troupe, dar şi Louis Darby care avea totuşi mai multa experinţă şi cunoaşteau mult mai mult campionatul românesc datorită perioadei lungi pe care au petrecut-o aici. Tocmai de aceea fac apel la publicul din Tg-Jiu pentru ca aceştia să încurajeze în continuarea echipa şi implicit jucătorii tineri ai săi.



Ce puncte slabe aţi găsit până în momentul de faţă la jocul echipei?

În ambele meciuri pe care le-am dipsutat, am practicat un joc rapid şi de admirat nelipsit de apărare. În ziua de astăzi, fiecare echipă serioasă trebuie să aibă o defensivă bine pusă la punct, la fel cum şi Energia trebuie. Fiecare antrenor trebuie să se gândească la faza defensivă ca la o prioritate. Un atuu pe care îl avem în acest sezon, este rotaţia pe care o putem face între jucători, lucru ce ne va permite să avem o evoluţie mai bună pe teren.
Views: 542 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Parteneri
DA BASCHET