Main » 2011 » August » 14 » Dan Cumpănaşu: “Nu am renunţat la ideea de a-l aduce pe Fometescu la Energia. Poate la anul”
3:59 PM
Dan Cumpănaşu: “Nu am renunţat la ideea de a-l aduce pe Fometescu la Energia. Poate la anul”

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână Claudiu Fometescu preciza că şi-ar fi dorit să evolueze la echipa din oraşul său natal, Târgu-Jiu, dar că nu a fost contactat niciodată de cineva din cadrul clubului gorjean, Dan Cumpănaşu, revenit în această vară pe postul de preşedinte al secţiei de baschet din cadrul Energiei Rovinari, a declarat pentru gorjexclusiv.ro că şi l-ar fi dorit pe Fometescu anul trecut în calitate de jucător-antrenor, iar acum nu a luat legătura cu el deoarece "nu era în planurile lui Slobodan Nikolic”.

Dacă rămâneam anul trecut, nu mai continuam cu Theo Evans. Doream un cuplu de antrenori români, Claudiu Fometescu-Laurenţiu Răuţ. Asta era intenţia mea, însă am plecat de la Energia şi planul nu a mai fost pus în aplicare. Dar nu am renunţat la ideea asta. Nu l-am contactat pentru că nu mă gândeam că va pleca de la Cluj. În plus nu era în planurile lui Slobodan Nikolic. Nu impun jucători la echipă pentru ca apoi să nu mi se reproşeze. E de ajuns un specialist, iar la noi e antrenorul.

Cumpănaşu spune însă că sunt toate şansele ca Fometescu, actualmente component al formaţiei CSM Bucureşti, să ajungă pe viitor la Energia.

Nu am renunţat la ideea de a-l aduce pe Fometescu la Energia. Poate la anul voi încerca şi cu un antrenor român, de ce nu chiar Claudiu Fometescu. Asta dacă va dori sau dacă va fi liber, şi nu în ultimul rând dacă vom avea loc liber pe banca tehnică. În cazul în care Slobodan Nikolic va obţine rezultate bune, nu avem cum să renunţăm la el. Claudiu Fometescu este un băiat serios, respectuos şi cu mult bun simţ. Dacă va putea să joace la anul, ar putea ajunge la Târgu-Jiu. Vedem dacă va fi şi antrenor. Eu l-aş vrea.

Între timp, oficialul gorjean se înţelege bine cu tehnicianul Slobodan Nikolic şi speră ca acesta să nu-i dea motive să-şi schimbe părerea despre el.

Am stabilit nişte principii de la bun început. Trebuie să fim o familie. Ne înţelegem bine, nu au existat probleme între noi până acum. Slobodan Nikolic este un antrenor bun pentru campionatul nostru, apreciat de jucători şi de public. Este o fire temperamentală care pune suflet în ceea ce face. Sper să nu gândim altfel peste ceva timp.
Views: 449 | Added by: CaeN | Rating: 3.0/1
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Parteneri
DA BASCHET