Main » 2011 » August » 27 » Brice Kabengele: “Mă bucur că pot să particip la un turneu în memoria unui om şi baschetbalist deosebit precum Toci”
2:24 PM
Brice Kabengele: “Mă bucur că pot să particip la un turneu în memoria unui om şi baschetbalist deosebit precum Toci”
 

Brice Kabengele a ajuns în această vară în la Energia Rovinari după ce formaţia alături de care a evoluat în precedenta ediţie de campionat, Politehnica Iaşi, a retrogradat în Divizia B. Jucătorul de 1.95 afirmă că ţinta urmărită de formaţia sa la Memorialul "Elemer Tordai” este progresul în joc şi mai puţin câştigarea turneului amical de la Sibiu.

De asemenea, Kabengele a avut ocazia de a evolua alături de regretatul jucător sibian în memoria căruia CSU Sibiu organizează an de an turneul amical care îi poartă numele, "Elemer Tordai”, baschetbalistul declarând că participarea la această competiţie este o onoare pentru el.



Ai fost campion cu CSU Ploieşti, ai ajuns la retrogradare cu Iaşiul…ce te mai determină să-ţi continui drumul în baschet?
Iubesc baschetul! Acesta e principalul motiv, iar asta îmi e suficient cât să mă determine să continui.

Cu ce gând pleacă Energia Rovinari la drum în acest sezon?
Ne dorim să avem un sezon cât mai bun, cât mai frumos posibil şi vrem să accedem în play-off. Iar eu, personal, îmi doresc să ajut echipa cât de mult se poate.

Care este obiectivul formaţiei gorjene pentru acest turneu amical?
Scopul cu care am venit la Memorialul „Elemer Tordai” este să facem progrese zi de zi, atac de atac, apărare de apărare, să devenim tot mai buni, să creştem nivelul jocului nostru colectiv. Mai avem încă de muncă, suntem totuşi la început, dar eu spun că această echipă are potenţial destul de mare.

Ai jucat alături de Tordai, iar acum participi la un Memorial organizat în memoria lui…
Da, aşa e, am jucat cu Toci. Dumnezeu să-l odihnească!. Mă bucur foarte mult că pot să particip la un turneu care onorează memoria unui om şi unui baschetbalist deosebit.
Views: 525 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Parteneri
DA BASCHET