Main » 2011 » August » 19 » Americanii Energiei Rovinari nu sunt obişnuiţi cu cantonamentele
5:51 PM
Americanii Energiei Rovinari nu sunt obişnuiţi cu cantonamentele
Cei doi jucători de peste ocean care au poposit în această vară în curtea celoir de la CS Energia Rivinari, Brandon Fields şi Robert Gilles, fac pentru prima dată cunoştinţă cu baschetul românesc. Astfel, pentru americani, cantonamentul la Cheile Buţii reprezintă o premieră. Dan Cumpănaşu, preşedintele secţiei de baschet a Clubului Sportiv Energia, a declarat pentru Radio Târgu Jiu că noii jucători de peste ocean se obişnuiesc treptat cu perioada intensă de pregătire de dinaintea sezonului:
                    
Pentru americani este o noutate acest cantonament, la ei nu se face aşa ceva, dar trebuie să se adapteze, asta este. Probabil va fi o problemă de acomodare cu lotul, de omogenitate. Totul decurge normal, se fac antrenamente combinate, de dimineaţă fizic, după masa sală şi tactică. Băieţii se pregătesc bine şi sigur vom face o figură frumoasă în campionat – a declarat preşedintele secţiei de baschet al Clubului Energia, Dan Cumpănaşu, pentru Radio Târgu Jiu.

 
Singurul absent, însă motivat, de la lotul Energiei Rovinari cantonat în aceste zile în Munţii Retezat, este Adrian Guţoaia care se află alături de lotul universitar al României la Universiada de la Shenzhen, China şi va ajunge în ţară abia în 24 august. Cumpănaşu consideră că tânărului jucător al Energiei îi va fi mai greu să se adapteze cu noua sa echipă din moment ce a ratat o mare parte a perioadei de pregătire alături de aceasta.
Views: 623 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Parteneri
DA BASCHET