Main » 2011 » August » 19 » Aleksandar Avlijas: "Energia Rovinari trebuie să ne plătească 5000 de euro"
5:54 PM
Aleksandar Avlijas: "Energia Rovinari trebuie să ne plătească 5000 de euro"

De parcă problemele financiare de acum câteva luni nu ar fi fost destule pentru Energia Rovinari, gorjenii se confruntă din nou cu alte chestiuni de acest fel. Sezonul trecut CS Energia Rovinari a semnat contracte pe un sezon cu Rafa Bigus şi Slobodan Nikolic, persoane ce erau reprezentate de către agenţia Beo Basket din Serbia.

În cursul zilei de vineri Total Baschet a fost contactat de către Aleksandar Avlijas, fostul jucător al lui CSU Ploieşti, acum impresar la agenţia din Serbia menţionată mai sus. Acesta a afirmat că în urma semnării contractelor cu Bigus şi Nikolic, Energia s-a angajat să plătească comisioane în valoare de 5000 de euro agenţiei respective, însă până acum această înţelgere nu a fost onorată.

Speram să nu se ajungă aici, le-am trimis mai multe solicitări atât în timul sezonului cât şi la finalul acestuia însă nu m-au băgat în seamnă. Eu l-am trimis acolo pe Rafa Bigus şi pe Slobodan Nikolic şi pentru acest lucru trebuia să plătească 5000 de euro agenţiei Beo Basket. Am înţeles că au întâmpinat multe probleme de-a lungul sezonului, e normal suntem într-o perioadă de criză însă nu mi se pare normal cum au procedat. Nu ne-au arătat respect nici mie nici agenţiei. Aceeaşi problemă a fost şi la Timişoara însă s-a rezolvat doar cu BAT (Basketball Arbitral Tribunal), cu Otopeni la fel, acum cred că urmează Rovinari.

Avlijas afirmă că acesta este ultimul avertisment şi în cazul în care situaţia nu se rezolvă, se va adresa la BAT (Basketball Arbitral Tribunal).

Este ultimul avertisment pe care îl trimit spre Rovnari. Dacă nici de această dată nu vom fi băgaţi în seamă trebuie să apelăm la BAT. Nu aş vrea să se ajungă aici, le-am dat foarte multe şanse să rezolvam noi toate problemele însă se pare că ei nu doresc.

Sârbul a continuat afirmând că în opinia lui de aceea nu s-a realizat obiectivul, accederea în playoff, din cauza problemelor financiare pe care sportivii gorjeni le-au întâmpinat.

Contractul cu Bigus a fost foarte bine făcut. În pauza campionatului au vrut să scape de el însă nu puteau, deoarece trebuia să-i plătească întreg salariul. Însă în partea a 2-a a sezonului a jucat mai bine, s-a văzut. Sunt onest şi spun că Energia Rovinari şi-a achitat toate datoriile faţă de jucători, însă nu e corect ca banii să ajungă doar la finalul campionatului deşi tu i-ai promis cu mult timp înainte. După părerea mea de aceea nu a ajuns Energia în playoff, din cauza problemelor financiare.

Total Baschet a luat legătura şi cu Marius Vlaicu, preşedintele Energiei Rovinari din acea perioadă. Acesta a confirmat existenţa unor comisioane, însă nu ştie dacă s-au plătit sau nu.

Da contractele cu Bigus şi Nikolic au fost semnate în perioada în care eu eram preşedintele clubului. Ştiu de aceste comisioane, însă nu ştiu să vă spun singur cum au fost eşalonate că nu am contractele în faţă. Am început să plătim din ele, însă nu ştiu dacă s-au plătit în întregime, nu mai am această informaţie. De asemenea probabil termenele nu s-au respectat, însă acum nu ştiu nimic să vă spun exact.

De asemenea site-ul nostru a vorbit şi cu actualul preşedinte al grupării din Târgu Jiu, Dan Cumpănaşu, care afirmă că nu cunoaşte nimic despre aceste posibile datori.

În momentul de faţă nu pot să vă spun ce este adevărat şi ce nu deoarece doar acum am venit la echipă. Nu ştiu dacă comisionele către cei doi au fost plătite. Dacă într-adevăr sunt neplătite clubul ne la plăti cu siguranţă. Eu personal pe mail-ul clubului, care l-am consultat chiar acum, nu am primit nicio notificare, nici în ultimele 30 de zile. Eu nu vorbesc limba engleză însă din câte ştiu reprezentantul Beo Basket cunoaşte limba română şi putea să mă contacteze. Eu personal nu am vorbit cu nimeni de la Beo Basket. Eu personal nu ştiu care sunt datoriile clubului pentru sezonul trecut, ştiu ce am contactat eu acuma şi despre acestea putem vorbi. Dar dacă sunt aceste datorii reali sigur clubul le va plăti pentru că nu dorim să rămânem datori, însă probabil ne vom înţelege la o reeşalonare.
Views: 492 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  August 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Parteneri
DA BASCHET