Main » 2011 » Septembrie » 1 » Brandon Fields:”În partida de ieri, am avut mai multe puncte slabe decât puncte forte"
6:04 PM
Brandon Fields:”În partida de ieri, am avut mai multe puncte slabe decât puncte forte"

Energia Rovinari a disputat în cursul zilei de ieri un meci de pregătire în fața echipei SCM Craiova, partida fiind însă adjudecată de oaspeți cu scorul de 80-78. Autor a 20 de puncte, 2 pase decisive și o recuperare, Brandon Fields a declarat că în ciuda acestor înfrângeri acumultae de formația sa, gruparea gorjană are șanse reale de-a accede în play-off în această ediție de campionat.



A ruinat aceasta înfrângere prezentarea echipei?

Nu cred că meciul pe care l-am pierdut în fața Craiovei a stricat prezentarea echipei pentru că astfel de lucruri se mai întâmplă și până la urmă a fost un meci amical. Dacă aş fi reușit să marchez acea aruncarea de trei puncte din ultima secundă aş fi fost un erou, dar nu asta contează. În meciuri de pregătire ca acestea trebuie să ne descoperim punctele forte şi cele slabe, iar din păcate, ieri am avut mai multe defecte decât calități.

Care s-au dovedit a fi punctele slabe în această partidă?

Jocul defensiv, recuperările şi mingile pierdute. S-a văzut de asemenea că suntem la început şi trebuie să punem la punct relaţiile de joc dintre noi, dar cred că suntem pregătiţi pentru campionat şi pentru accederea în play-off.

Arată Energia ca o echipă aspirantă la play-off?

Sunt sigur că suntem pregătiți să atingem acest obiectiv. Avem un antrenor şi jucători foarte buni. Niciunuia dintre noi nu îi place să piardă.Vom munci mai mult la antrenamente, vom fi mult mai abițioși şi sunt sigur că echipa va arăta mai bine.

Crezi că Energia va reuși să ajungă în play-off având în vedere cele trei înfrângeri suferite în meciurile amicale?

Chiar dacă nu am câştigat decât unul dintre cele patru amicaluri jucate, tot cred că avem faţă de play-off. Dacă aceste meciuri disputate ar fi contat în campionat, situația ar fi fost una problematică, însă noi nu am avut parte de foarte multe antrenamente împreună. Cred totuși că vom arăta mai bine pe viitor.
Views: 557 | Added by: CaeN | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]
Site menu
Login form
Clasament
Statistici site

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Cauta
Arhiva
ENERGIA ROVINARI
Agenda
«  Septembrie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Parteneri
DA BASCHET